Coaching och rådgivning för dig

… med fokus på din hälsa och/eller din karriär. Ofta går de ihop de där två – hälsan som påverkas av vad vi äter, tänker och gör, och så jobbet som upptar en stor del av den dagliga tiden för många av oss och där vi intar måltider, tänker tankar och gör mängder av val.

Går det att både bygga karriär och främja sin hälsa för ökat välmående, samtidigt? De val du gör, är de för att främja karriären eller hälsan?

Hur vill du ha det: God hälsa eller kul karriär? Kanske både och?

Allt är möjligt: makten att få det som du vill har du inom dig, kunskapen om vad som krävs kan jag bidra med. Som coach hjälper jag dig att komma till insikt om dina mål och reella önskningar om hur du vill ta dig dit. Som rådgivare ger jag dig kunskap om vad olika alternativ kan innebära för dig, så att du får en bredare ”spelplan” att välja din taktik på.

Jag, Cecilia Linhart, är professionell samtalscoach, friskvårdspedagog och ayurvedisk hälsorådgivare med fördjupad kunskap inom hälsa och karriärutveckling.

Du kan få hjälp av mig som samtals- och mentorcoach på löpande timmar. Jag kombinerar coachande frågor med övningar och – när det handlar om hälsofrågor och karriär – direkt information och rådgivning.

Mina fokusområden är livsbalans, karriär, resiliens och hälsofrämjande vanor.

Strukturera din vardag så att du kan må bra!

Porträtt av Cecilia Linhart 09 2017

Cecilia Linhart

Intresserad? Hör av dig till Cecilia på cecilia@powerforlife.se eller tel 0733-700 733.

Tillbaka till Kontakt.