Kontakt

Cecilia Linhart

Tel 0733-700 733 (detta nummer är ofta vidarekopplat till en telefon där jag alltid nås)

cecilia@powerforlife.se

POWER for LiFE står för livskraft, livsenergi, att känna sig frisk, stark och energifylld. Jag verkar under företaget Kurant HB med organisationsnummer 969613-7281 (VAT SE969613728101), som jag grundade 1995 tillsammans med min man. Jag är verksam i Stockholmsområdet.

Nedan kan du läsa mer om mig och min bakgrund.

Cecilia Linhart

Akademiska meriter: Friskvårdspedagog, Högskolan i Gävle. Fysiologi & Naturmedicin, Karolinska Institutet. Organisation & Ledarskap, Mittuniversitetet. Coachande Ledarskap, Högskolan Kristianstad.

Övriga meriter: ICF Dipl Coach, CoachCompanion. Ayurvedisk Hälsorådgivare, Skandinaviska Ayurveda-Akademin. Försäljning, IHM Stockholm. Certifierad för person- och begåvningstesterna EQi-2.0 och EQi 360, PAPI3, Logiks, 16PF, BasIQ och Matrigma. Fartygsexamen klass VIII.

Yrkeskarriär: Karriärcoach och rådgivare på Wise Consulting (pågående). Dessförinnan rekryteringskonsult och headhunter, olika roller inom företagsförsäljning, eget företagande inom fritidsbåtsindustrin samt frilansande friskvårdskonsult.

Om mig: Jag har arbetat i näringslivet under hela min karriär, samtidigt som jag har en utbildning i och ett gediget intresse för friskvård. Det här innebär att jag har en kombinerad erfarenhet och kunskap om hur friska livsval på ett enkelt sätt kan integreras i en ofta intensiv vardag. Jag vet att det ibland kan kännas utmanande att klämma in ”friska val” i en hektisk vardag med mycket arbete, affärsmöten, tjänsteresor, familjeliv och/eller socialt umgänge. Samtidigt är det just när det är som mest hektiskt som vi behöver göra friska val för att få energi, ork och starkt immunförsvar. Min filosofi är därför att friska livsval ska vara lika naturliga och enkla att göra som andra val vi gör i vardagen utan att ”behöva tänka till”.

Privat är jag gift, har två vuxna söner samt en hund. Jag arbetar som professionell samtalscoach, förutom att jag bloggar om mat (på ifdtabell.se) och hälsa (här på powerforlife.se). Sedan hunden kom till familjen har ett intresse för vandring tagit vid båtintresset.

cecilia_dolomites

Dolomiterna, Italien (2015)

Svarta hunden Tila sitter på gräset och tittar upp mot kameran

Tila (portugisisk vattenhund)