Om Cecilia Linhart

Foto Cecilia Linhart

Jag, Cecilia Linhart, brinner för hur man kan göra smarta val som hjälper en att må bättre!

En passion för friska val har alltid funnits inom mig och eftersom jag älskar nya rön kring hälsa fylls min kunskapsbas på hela tiden. I grunden är jag utbildad friskvårdspedagog, sen har jag över åren arbetat i näringslivet varav en hel del med försäljning, rekrytering och coaching. Det innebär att jag har en kombinerad erfarenhet och kunskap om hur ”friska val” på ett enkelt sätt kan integreras i en ofta intensiv vardag. Jag vet att det ibland kan kännas utmanande att klämma in friska val i en hektisk tid med mycket arbete, affärsmöten, tjänsteresor, familjeliv och/eller socialt umgänge. Samtidigt är det just när det är som mest hektiskt som vi behöver göra (extra) friska val för att få energi, ork och starkt immunförsvar. Min filosofi är därför att friska livsval ska vara lika naturliga och enkla att göra som andra val vi gör i vardagen utan att ”behöva tänka till”.

Boken Studentmat: snabba rätter som boostar kropp och hjärna
”Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” som jag är stolt författare till

Jag arbetar som chef för ett fantastiskt team med rekryterare på Meritmind AB, där vi hjälper företag och människor till framgång inom ekonomiområdet. Tidigare har jag jobbat som konsult, coach och föreläsare inom karriär och hälsa i egna företaget Top of The Hill. Ibland bloggar jag lite också – om mat som bygger starkt immunförsvar på ifdtabell.se och mer allmänt om hälsa & karriär här på powerforlife.se.

Yrkeskarriär: se min LinkedIn

Akademiska meriter: Friskvårdspedagog, Högskolan i Gävle. Fysiologi & Naturmedicin, Karolinska Institutet. Organisation & Ledarskap, Mittuniversitetet. Coachande Ledarskap, Högskolan Kristianstad, MI – Motiverande Samtal, GIH (pågår hösten 2018).

Övriga meriter: ICF Certifierad Professionell Coach (PCC), CoachCompanion. Ayurvedisk Hälsorådgivare, Skandinaviska Ayurveda-Akademin.

Författare till boken ”Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” utgiven av Pagina 2017.

Kontakta Cecilia: 0733-700 733, cecilia@powerforlife.se (och cecilia@topofthehill.se)

Dolomiterna, Italien

Min absoluta favvo i alperna!

Svarta hunden Tila sitter på gräset och tittar upp mot kameran
Tila (portugisisk vattenhund)