Om Cecilia Linhart

Foto Cecilia Linhart

Jag, Cecilia Linhart, brinner för hur man kan göra smarta val som hjälper en att må bättre!

En passion för friska val har alltid funnits inom mig och eftersom jag älskar att utbilda mig fylls min kunskapsbas på hela tiden. I grunden är jag utbildad friskvårdspedagog, sen har jag över åren arbetat i näringslivet varav en hel del med försäljning och rekrytering. Det innebär att jag har en kombinerad erfarenhet och kunskap om hur ”friska val” på ett enkelt sätt kan integreras i en ofta intensiv vardag. Jag vet att det ibland kan kännas utmanande att klämma in friska val i en hektisk tid med mycket arbete, affärsmöten, tjänsteresor, familjeliv och/eller socialt umgänge. Samtidigt är det just när det är som mest hektiskt som vi behöver göra (extra) friska val för att få energi, ork och starkt immunförsvar. Min filosofi är därför att friska livsval ska vara lika naturliga och enkla att göra som andra val vi gör i vardagen utan att ”behöva tänka till”.

Boken Studentmat: snabba rätter som boostar kropp och hjärna
”Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” som jag är stolt författare till

Jag arbetar som rekryteringskonsult och coach på Skoog Stjerna. Tidigare har jag jobbat som konsult, coach och föreläsare inom karriär och hälsa i egna företaget Top of The Hill. Ibland bloggar jag lite också – om mat som bygger starkt immunförsvar på ifdtabell.se och mer allmänt om hälsa & karriär här på powerforlife.se.

Privat är jag gift, har två vuxna söner samt en hund. Sedan hunden kom till familjen har ett intresse för vandring tagit vid båtintresset.

Yrkeskarriär: Rekryteringskonsult inom executive search samt Mentorcoach med fokus på karriär- och ledarutveckling (nuvarande). Karriärcoach och rådgivare på Top of The Hill AB (egna bolaget) och Wise Consulting. Dessförinnan rekryteringskonsult och headhunter, olika roller inom företagsförsäljning, eget företagande inom fritidsbåtsindustrin samt frilansande friskvårdskonsult.

Akademiska meriter: Friskvårdspedagog, Högskolan i Gävle. Fysiologi & Naturmedicin, Karolinska Institutet. Organisation & Ledarskap, Mittuniversitetet. Coachande Ledarskap, Högskolan Kristianstad, MI – Motiverande Samtal, GIH (pågår hösten 2018).

Övriga meriter: ICF Certifierad Professionell Coach (PCC), CoachCompanion. Ayurvedisk Hälsorådgivare, Skandinaviska Ayurveda-Akademin. Försäljning, IHM Stockholm. Certifierad för person- och begåvningstesterna UPP – Understanding Personal Potential, EQi-2.0 och EQi 360, PAPI3, Logiks, 16PF, BasIQ och Matrigma. Fartygsexamen klass VIII. Författare till boken ”Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” utgiven av Pagina 2017.

Kontakta Cecilia: 0733-700 733, cecilia@powerforlife.se (och cecilia@topofthehill.se)

Dolomiterna, Italien

Min absoluta favvo i alperna!

Svarta hunden Tila sitter på gräset och tittar upp mot kameran
Tila (portugisisk vattenhund)