Boken Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna

Kokbok med recept på maträtter som ger dig POWER-bränsle!

Enkla och snabblagade rätter till billig peng och som bygger starkt immunförsvar är temat i boken ”Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna”. Förutom recept innehåller boken en faktadel om IFD, Inflammation Free Diet, och tips på matvaror som alltid är bra att ha tillgängliga i sitt bassortiment.

Insida uppslag i "Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna" med definition på vad Studentmat är

Mat som innehåller mycket med bra näring ger kroppen bättre förutsättningar att bygga sig stark och frisk, jämfört med mat som innehåller mindre och sämre näring och motsatt kan tära på kroppen. Ett sätt att bedöma om maten bidrar till starkare immunförsvar (= mer energi och friskare kropp) är teorin om IFD, Inflammation Free Diet, vilken jag brinner extra mycket för eftersom jag tycker att den fungerar så bra. Nu har min första kokbok kommit ut med recept som är sammansatta och beräknade enligt IFD-teorin för att säkerställa att maten verkligen ska kunna hjälpa kroppen att bygga ett starkare immunförsvar.

Gemensamma nämnare på recepten i ”Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” är:

  • Mat som bidrar till att stärka immunförsvaret
  • Lättlagat
  • Snabblagat
  • Billiga ingredienser
  • Lite disk

Som titeln antyder riktar sig boken till studenter men fler kan ha glädje av boken, till exempel du som

…är intresserad av att äta immunförsvarshöjande och antiinflammatoriskt.

…vill ha recept på enkel snabblagad mat.

…vill ha maximalt med bra näring på liten budget.

Innehållsförteckning i "Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna" Ena sidan av registret i "Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna"

Endast 149 kr

En bok för studenter med recept på billiga rätter måste såklart också vara billig. Riktpriset för ”Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” är bara 149 kr ink moms, och du hittar den faktiskt till ännu billigare pris på nätet. Det är inte mer än en schyst lunch i city. Wow, jag är imponerad av bokförlaget Pagina som har gjort boken så fin och samtidigt så prisvärd!

Tips – perfekt present till studenten, dig själv eller någon annan som du tror uppskattar den.

Om trycket av "Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna" Framsida på boken "Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna" mot en svart bakgrund

Du hittar boken i välsorterade bokaffärer; bland annat på Akademibokhandeln, Adlibris.com och Bokus.com.